Entreetickets

Stap 1: datum en tijd

Activiteiten

Expeditie Bos:
Je kan tickets kopen door op de gewenste dag een tijd te kiezen. Zodra dit gedaan is krijg je een reserveringsbevesting en ben je voor het opgegeven aantal personen van een plaats verzekerd. 
De prijs voor deze activiteit is € 5,00 p.p. (kinderen t/m 3 jaar gratis). 

Klimfeestje 
Zo hoog klimmen als je durft, dat is pas een stoer verjaardagsfeestje. 
Onder begeleiding van een kliminstructeur klimmen jullie op de Maya-klimwand in het Expeditie bos. Aansluitend eten jullie frietjes met een snack, iets te drinken en een softijsje op het horecaplein. Interesse? Boek dan hieronder het feestje. Alvast een fijne verjaardag!

Picknick
Geniet met dit arrangement van een heerlijke picknick in het Expeditie bos van Omnium sport & recreatie. Op het horecaplein krijg je bij aankomst een heerlijke box met lekkernijen mee en kun je in het Expeditie Bos een plekje zoeken om het op te eten. In het Expeditie Bos ontdek je meer dan 400 verschillende tropische bomen en planten en kun je via de skywalk over de boomtoppen lopen. Je boekt al een picknick arrangement in het bos vanaf  2 volwassenen (€ 21,00 per box inclusief toegang Expeditie Bos). Het is mogelijk om extra personen bij te boeken, de kosten hiervoor zijn €10,50 per volwassene en €8 per kind (dit is inclusief toegangsprijs).

Reserveringsvoorwaarden:
E-tickets kunnen na betaling niet worden geretourneerd of geannuleerd. Daarnaast kan de geldigheid van een E-ticket niet worden verlengd of aangepast. Bezoekers hebben geen recht op restitutie of enige andere vergoeding. We raden onze bezoekers aan om de online geselecteerde E-tickets goed te controleren voordat tot betaling wordt overgegaan.

Bij afmelding of vragen graag mailen naar kassa@omnium.nl 
zondag 04 juli
10:30 - 12:30
Expeditie bos 10:30 uur
Expeditie Bos